Рецепти з Арахісовою пастою печиво, салати, соуси | ORTYM

Рецепти з Арахісовою пастою

Найпоширенішим способом вживання являється намазування пасти на хліб та тости в якості ранкового сніданку. Арахісова паста добре поєднується із бананами, свіжими фруктами, ягодами.

Декілька простих рецептів з арахісовою пастою:

  • Додати дві ложки арахісової пасти до ранкового смузі (зелений смузі або ягідна суміш);
  • Покласти арахіс до своїх улюблених салатів;
  • Використати замість вершкового масла арахісову пасту разом з цільнозерновими тостами;
  • Додати арахісову пасту в суп по-тайські з цибулею, часником та помідорами;
  • При приготуванні домашнього морозива або йогурту, додати арахісову пасту в якості одного з інгредієнтів;
  • Додати арахісову пасту у вівсянку;

Арахісова паста містить велику кількість калорій на 100 грам 588 калорій. Згідно з дослідженнями, рекомендується вживати не більше двох столових ложок на день.

Печиво з арахісової пасти

Складники:

🔹Цукор 80 грамів
🔸Яйця 1 шт
🔹Арахісова паста Грайнд 180 грамів
🔸Борошно 120 грамів
🔹Масло вершкове 60 грамів
🔸Розпушувач 1 ч.л.

Приготування: ✍️

✅ Змішати всі Інгрідієнти
✅ Зробити кружечки 4 см
✅ Виделкою притиснути
✅ Випікати при t – 180 С• на 15 хвилин

Рецепти з арахісовою пастою

Курячі крильця в медово-соєвому соусі з арахісовою пастою

  1. 500 грамів крилець курячих
  2. Соєвий соус – 50 грамів
  3. Мед – 2 ст.л.
  4. Арахісова паста Грайнд – 2-3 ст.л.
  5. Часник – 1 зубчик (хто полюбляє можна і 2😉)
  6. Сіль за смаком

Приготування

Курячі крильця підчистити , промити, підсушити та розділити на частини
~ змішати соєвий соус+рідкий мед+арахісова пасту+часник+сіль за смаком
~ об’єднати крильця та наш соус
~ поставити маринувати мінімум 20 хвилин, можна й більше 😉
~ Розігріти духовку до 180′
~ форму застелити пергаментом, викласти наші крильця , та відправити в духовку
~ через 40 хвилин перевіряємо крильця
Як перевірити, що крильця вже готові?🤔
Дерев’яною шпажкою проколоти, якщо проходить в м`ясо м’яко , то крильця готові🤪😉 💕Всім смачного😉
Експериментуй та відзначай нас 😉😍

Солодка та пряна локшина з арахісовою пастою

На 4 порції

  • 200 г китайської локшини
  • 200 г моркви
  • 1 куряча грудка
  • 200 г свіжої капусти
  • 1 чашка соєвого соусу
  • 1 чайна ложка тертого імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки арахісової пасти
  • 0,5 склянки арахісової олії холодного віджиму (можно замінити на оливкову олію )

Приготування

  1. Подрібніть овочі й обсмажте їх на сильному вогні, постійно помішуючи.
  2. Наріжте м’ясо на тонкі шматки та замаринуйте їх у соєвому соусі й арахісовій пасті.
  3. Обсмажте м’ясо та додайте дрібно нарізаний часник та імбир.
  4. Додайте воду та соєвий соус.
  5. Поламайте та додайте локшину. Варіть до готовності.
  6. Додайте арахісову олію та подавайте страву до столу.

(Останній пункт не обов’язково , якщо не хочешь аби паста була жирною))
Смачного!

Рецепти з Арахісовою пастою в Інстаграм

5 / 5. Vote count: 1

Кошик